Thursday, March 3, 2011

Vis dar žiema. Laisvės al. Kaunas

7 comments:

  1. Na, tikrai gražiai žmonės rengiasi, aš galvoju, kad aš taip pat gražiai rengiuosi, bet juk -10!!! Visą vaikystę buvau grūdinama ir niekad mama nerengdavo taip kad rankų negalėčiau pajudinti :) Tad šalčio nebijau. bet juk Lietuvoje tikrai šalta, kaip galima išbūti gatvėje su tokiais plonais paltukais? turiu panašų paltelį kaip 2 nuotraukoj baltas, taigi visai neseniai, apsivilkau šiltą megztinį, tą paltuką, Ugg'sus ir išėjau į centrą "prasieit" po parduotuves ir pan.. po pusvalandžio vaikščiojimo nesvietiškai sušalau. ar aš normali? Violeta, 26m. :)

    ReplyDelete
  2. :))) Aš apie puošimąsi negalvoju kol nebus galima su basom kojom įsimaut į batus ir eit i gatvę. Man manždaug tokios temperatūros reikia :) Iki tol vaikščioju kaip ninzė užsikamšiusi viską išsryrus akis.
    Na, man atrodo, blogiausia jau praėjo. Dabar tik reikia iškentėt sunkiausią ir nekantriausią finišą :)

    ReplyDelete
  3. nuobodus kaunas... paskutinis variantas tik kiek subtilesnis.

    ReplyDelete
  4. nenuobodus Kaunas! tiesiog manau fotografė nevisada sutinka žmones, kurie atrodo kaip nors subtiliau ar įspudingiau. O man oras neįtakoja aprangos, nes manau, kad net tada, kai lauke šalta, galima atrodyti išskirtinai ir gražiai (žinoma šią savoką visi skirtingai suvokiame).

    ReplyDelete
  5. siaip grazios nuotraukos, tik noretusi ju daugiau, kaip rengiasi ir vaikinai Kaune:)

    ReplyDelete
  6. Gražios nuotraukos. Pritariu anonimui - reikėtų jų daugiau. :)

    http://aurejafeja-perpetuo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. reiktu ne tik nuotrauku daugiau bet ir dazniau!! grozis dziugina akis, o mieli daikciukai ir sirdi saldina. ir siaip tikiu,kad kaune spalvingesniu ir idomesniu variantu galima rast:)


    http://spiderandsnake.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...